Waarom kiezen voor aankopen bij De WoonClub

Tijdens een persoonlijke ontmoeting luisteren we goed naar jullie woondroom. Dat doen we bij je thuis. Gewoon in het gemak van je eigen omgeving. De aankoopmakelaar stippelt jouw reis uit. We stellen vragen zoals: in welke gemeente zoek je? Hoeveel kamers denk je nodig te hebben? Wil je wel of geen tuin? En belangrijk: wat is het budget? We brengen alles in kaart. Daarna start De WoonClub bij de bron. We maken gebruik van het netwerk dat wij als VBO-makelaar hebben. Want via collega-makelaars weten we precies welke huizen er binnenkort in de verkoop gaan. Zo boeken we direct winst op huizenzoekers die puur naar het actuele aanbod kijken.

Komt er een huis voorbij dat bij jullie past? Dan schakelen we snel. We plannen een bezichtiging en gaan samen kijken. Terwijl jij vooral let op de voordelen, kijkt De WoonClub goed naar de staat van het onderhoud. En wij zijn heel kritisch… Puur omdat we willen dat jullie hier straks gelukkig worden. We geven dus eerlijk advies. Maar we denken ook mee! Want soms zien we interessante mogelijkheden, zoals een aanbouw of herindeling van de bestaande ruimtes.

Voelt het goed? Is het huis bouwtechnisch in orde? Mooi, tijd om te bieden. De vraagprijs is een indicatie. Daar kunnen we boven of onder gaan zitten, afhankelijk van allerlei factoren. Doorlooptijd, locatie, vraag en aanbod; we wegen het allemaal mee. Hier komt onze jarenlange ervaring goed van pas. We geven je een realistisch advies. En we onderhandelen natuurlijk met de verkoper! Laat dat maar aan de club over.

We hopen dat je van champagne houdt. Want als de koop rond is wordt het tijd voor een proost. We checken de koopakte voor je en gaan mee naar de laatste inspectie. Daarna is het aan jullie! Tijd om te genieten!

Ik wil aankopen