Waarom kiezen voor een taxatie door De WoonClub

Wij hebben ruime ervaring met het taxeren van huizen in Zeeuws-Vlaanderen. We doen het namelijk al jaren. Precies zoals het hoort! Als objectieve makelaar, gevalideerd door het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI). Want een officiële taxatie voldoet aan allerlei regels en eisen. Het werkt als volgt. Tijdens het taxeren letten we op een aantal dingen: woonoppervlak, onderhoud, ontwikkelingen in de buurt, marktwerking, mogelijkheden, duurzaamheid en ligging. We lopen door het huis, doen metingen en nemen foto’s die we netjes verwerken in ons eindverslag.

Ook kijken we goed naar het bestemmingsplan, het milieu (zit er vervuiling in de grond), en juridische aspecten. Rust er bijvoorbeeld erfpacht op de grond? Daarna maken we een nauwkeurige berekening. En tot slot vergelijken we jouw woningwaarde met referentiewoningen. Dit zijn soortgelijke huizen in de buurt die recent verkocht zijn. De WoonClub is onder andere actief in de regio’s Terneuzen, Axel en Sluis. Als taxateur weten we de waarde van jouw woning dus goed te onderbouwen.

Hou je net als wij van efficiëntie? Fijn! Zodra het taxatierapport door het NWWI gekeurd is krijg je toegang tot een digitaal document. Bewaar deze goed. Hiermee kun je namelijk een hypotheekaanvraag in gang zetten bij iedere geldverstrekker in Nederland. Zoals we aan het begin zeiden kun je het document ook gebruiken voor andere doeleinden. Hou er trouwens wel rekening mee dat een taxatie een momentopname is. De markt verandert razendsnel. Een taxatierapport moet daarom altijd recent zijn. Gelijk aan de slag? Kies slim. Neem contact op met De WoonClub!

Zullen we kennismaken?

We nodigen je graag uit om over jouw woonwensen te praten.

Bel direct