De WoonClub helpt je bij het vinden en kopen van je droomhuis

Je zoekt een nieuwe woning. De WoonClub helpt je bij je zoektocht. In een persoonlijk gesprek bij jou thuis luisteren we goed naar jouw wensen. We stellen je een heleboel vragen, zoals: in welke gemeente zoek je? En wat voor huis zoek je? Een rijwoning, een twee-onder-één kap, een appartement of iets anders. Hoeveel kamers heb je nodig? Hou je van tuinieren? Wat is je budget? Na ons gesprek, gaat De WoonClub voor je aan de slag. Als VBO-makelaar hebben we een groot netwerk. We hebben veel contact met collega-makelaars en weten daarom snel wat er in de verkoop komt. Zo ben je andere huizenzoekers altijd een flinke stap voor.

Vinden we een huis dat bij jou past? Dan plant De WoonClub een bezichtiging en gaan we samen kijken. Tijdens die bezichtiging kijken we kritisch naar het huis. Is het goed onderhouden? Zijn er op (korte) termijn kosten te verwachten? Welke mogelijkheden heeft het huis? Na de bezichtiging bespreken we samen wat je van het huis vindt. We vertellen je over de mogelijkheden die het huis biedt, maar óók eventuele onmogelijkheden. Want De WoonClub geeft je een eerlijke mening en een objectief advies.

Voelt het nog steeds goed nadat we alle voor- en nadelen bespraken? Mooi, tijd om te bieden. Je bod is afhankelijk van tal van factoren: jouw financiële mogelijkheden, de staat van het huis, de locatie, enzovoort. De WoonClub onderhandelt namens jou met de verkoper. En hier komt onze jarenlange ervaring goed van pas. Laat het onderhandelen maar aan onze experts over.

Word je bod geaccepteerd? Dan komt het serieuze werk. We controleren het voorlopige koopcontract zorgvuldig. De ontbindende voorwaarden zijn erg belangrijk en vragen extra aandacht. Is je financiering rond en was de laatste inspectie in orde? Dan gaan we naar de notaris. Na het tekenen van de koopovereenkomst is het zover: jij hebt een nieuw huis!

Zullen we kennismaken?

We nodigen je graag uit om over jouw woonwensen te praten.

Bel direct