Deze keer is verkoper Corné uit Axel (Beatrixstraat 41) aan het woord. De woning van Corné was supersnel verkocht: binnen 5 dagen. Hij had wel een voorgevoel dat er veel belangstelling voor zijn huis zou zijn, maar dat het zo snel zou gaan, had hij niet verwacht.

Op de vraag hoe Corné bij De WoonClub terecht kwam, reageert hij erg enthousiast: “ik heb vorig jaar mijn huis al door Axel laten taxeren en dat voelde zo goed dat ik direct wist dat hij mijn huis ook moest verkopen”.

Corné had Axel eerder had gezien en gesproken en dat gaf een goed gevoel. De keuze was dus makkelijk en snel gemaakt.

“Axel is altijd goed bereikbaar en hij adviseerde mij er goed” verteld Corné. wilde graag terug naar zijn roots. Begin juni passeert zijn woning in Axel en kan zijn nieuwe avontuur beginnen, “ik moet nog wel even flink doorklussen in Middelburg aangezien alles zo snel gaat” grapt Corné.

Samengevat is Corné erg tevreden met de aanpak van De WoonClub en de kunde en kennis van Axel.

"Axel zat goed met de prijs van mijn woning, ik heb zelfs meer gekregen dan de vraagprijs."

Wat Corné ook erg fijn vindt, is dat hij Axel altijd kan bellen: “geen vraag of gesprek was te gek, Axel staat altijd voor je klaar en ik denk dat De WoonClub zich daarmee onderscheidt”. Het is wel duidelijk dat Corné de persoonlijke aanpak van De WoonClub erg waardeert.

De WoonClub wenst Corné veel succes met zijn nieuwe avontuur!

Uitgelicht aanbod

Onze nieuwste woningen in beeld

Bekijk ons volledige aanbod