Nieuws

Bron: VT Wonen VT Wonen heeft een mooi artikel gepubliceerd over hoe jij je terras, tuin of balkon winterklaar maakt. Gezegend met een balkon of terras? Met de juiste aanpassingen hoeft de deur niet potdicht te blijven in de herfst of winter en kun je ook dan heerlijk buiten vertoeven. Met deze tips bereid je het balkon of terras nu al voor op de herfst- en wintermaanden.

Wanneer het straks sneller donker wordt, wil je niet dat het balkon of terras aan het einde van de middag in een donker gat verandert. Met de juiste buitenverlichting maak je er een gezellig geheel van. Ga voor een mooie lamp voor aan de muur, of bevestig een wandplank en plaats er een paar windlichten op. En wie zegt dat lichtsnoeren alleen in de kerstperiode kunnen? Met een lichtsnoer met wat grotere lampen maak je het in de herfst al extra gezellig.

Met groen zorg je ervoor dat het balkon of terras in de herfst of winter niet volledig doodslaat. Ook in de herfst en winter kunnen planten het balkon of terras opfleuren. Zo zijn er zelfs bloemen die tot in de winter bloeien. Vul bloempotten of balkonbakken met winterharde planten om ook in het najaar een leuk uitzicht te hebben op mooi groen.

Met deze simpele tips, is jouw tuin of terras ook in de donkere dagen van het jaar een fijne plek.

Uitgelicht aanbod

Onze nieuwste woningen in beeld

Bekijk ons volledige aanbod