In deze rubriek vertelt een relatie van De WoonClub over de ervaring met het makelaarskantoor dat woondromen laat uitkomen. De ene keer vertelt een verkoper z'n verhaal, de andere keer horen we de ervaring van een koper of iemand die advies kreeg van De WoonClub.

Vandaag spreken we met Willy van Bree. Hij verkocht zijn woning, supersnel, via De WoonClub.

Willy woonde met veel plezier in het Berliozhof in Terneuzen, hij maakte er in de loop der jaren een waar paleisje van. Het leven van Willy veranderde echter toen hij een relatie kreeg. Zijn vriendin woont in Goes. En dat betekende veel heen en weer reizen. Het was in eerste instantie de bedoeling om zijn woning in Terneuzen aan te houden en te blijven reizen. Toch besloot Willy op een bepaald moment de verkoopmogelijkheden van zijn huis eens te onderzoeken. Hij vroeg een vrijblijvende waardebepaling aan en Axel, de makelaar van De WoonClub, ging bij hem langs. Naast de waardebepaling, legde Axel in een prettig gesprek ook uit hoe De WoonClub werkt. Willy had al ook goede verhalen over De WoonClub gehoord van een kennis. Die persoon verkocht een aantal jaren eerder zijn woning succesvol via Axel. Om een lang verhaal kort te maken: het gesprek zette Willy aan het denken, het balletje ging rollen en Willy’s woning kwam te koop.

Heel lang stond de woning niet te koop, want Willy's huis was binnen 14 dagen verkocht, iets waar Willy nog steeds perplex van staat. “Ik zat niet op ’n schopstoel en had geen grote verwachtingen, dus dat mijn woning zo snel weg was, was wel even een verrassing” vertelt Willy, nog steeds een beetje verbaasd.

"Axel was goed bereikbaar en dacht met me mee."

Willy heeft het contact met De WoonClub als prettig ervaren: “voor zover je vaak contact kan hebben in 14 dagen” grapt hij. "Axel was goed bereikbaar en dacht met me mee. Hij zat ook direct goed met de prijs. Hij weet alles goed in te schatten: Axel nam mij soms de woorden uit de mond, nog voor ik het kon denken kwam hij er al mee. We zaten op één lijn en dat was een goed gevoel”.

Binnenkort passeert Willy’s woning bij de notaris en begint het nieuwe hoofdstuk écht, in Goes. Zo wordt het weer eens bevestigd: echte liefde overwint alles.

Op de vraag of Willy De WoonClub zou aanbevelen bij anderen, is hij heel direct: “je kan moeilijk nee zeggen als het traject zo soepel en snel is gegaan”.

Willy sluit af met dat hij erg positief verrast is door De WoonClub en hij bedankt Axel en heel het team van De WoonClub voor de fijne samenwerking en bemiddeling.

Uitgelicht aanbod

Onze nieuwste woningen in beeld

Bekijk ons volledige aanbod