Jouw droomreis

image

1. Start van de reis

Wat is jouw woondroom? Daar is De WoonClub erg nieuwsgierig naar. Deel jouw dromen met ons en we gaan voor je op zoek. Tijdens een persoonlijk gesprek met onze makelaar inventariseren we jouw woonwensen. En aan de hand daarvan gaan we samen op reis. Een reis die eindigt bij jouw nieuwe huis. En daar eindigt de reist, maar begint het avontuur.

image

2. Vervolg van de reis

Zoals je van een echte reisleider mag verwachten, regelt De WoonClub alles tijdens onze gezamenlijke zoektocht naar jouw nieuwe woning. Je kunt erop vertrouwen dat wij hard aan het werk gaan om jouw droom waar te maken. Natuurlijk ben jij bij het hele traject betrokken. Want jouw woondroom staat centraal. De WoonClub adviseert je, maar de uiteindelijke keuze is aan jou.

image

3. Einde van de reis

Samen gaan we voor het hoogst haalbare: het vinden van jouw droomhuis binnen jouw budget. En zo bereiken we samen het einde van een mooie, intensieve reis. Een reis die bestond uit een mix van passie, kennis van de huizenmarkt en goede onderhandelingen. Deze reis was een heuse teamprestatie!

Gerealiseerde woondroom

Axel heeft ons geholpen met de aankoop van onze nieuwe woning en heeft daarnaast ook onze eigen woning verkocht. Gedurende het traject hield hij ons goed op de hoogte. Niets was te veel gevraagd en voor ons was alles dan ook erg duidelijk.

Marieke