Jouw droomreis

image

1. Start van de reis

Wat is jouw woondroom? Daar is De WoonClub erg nieuwsgierig naar. Deel jouw dromen met ons en we gaan voor je op zoek. Tijdens een persoonlijk gesprek met onze makelaar inventariseren we jouw woonwensen. En aan de hand daarvan gaan we samen op reis. Een reis die eindigt bij jouw nieuwe huis. En daar eindigt de reist, maar begint het avontuur.

image

2. Vervolg van de reis

Zoals je van een echte reisleider mag verwachten, regelt De WoonClub alles tijdens onze gezamenlijke zoektocht naar jouw nieuwe woning. Je kunt erop vertrouwen dat wij hard aan het werk gaan om jouw droom waar te maken. Natuurlijk ben jij bij het hele traject betrokken. Want jouw woondroom staat centraal. De WoonClub adviseert je, maar de uiteindelijke keuze is aan jou.

image

3. Einde van de reis

Samen gaan we voor het hoogst haalbare: het vinden van jouw droomhuis binnen jouw budget. En zo bereiken we samen het einde van een mooie, intensieve reis. Een reis die bestond uit een mix van passie, kennis van de huizenmarkt en goede onderhandelingen. Deze reis was een heuse teamprestatie!

Gerealiseerde woondroom

Axel heeft ons geholpen met de aankoop van onze nieuwe woning en heeft daarnaast ook onze eigen woning verkocht. Gedurende het traject hield hij ons goed op de hoogte. Niets was te veel gevraagd en voor ons was alles dan ook erg duidelijk.

Marieke

Gerealiseerde woondroom

Graaf Jansdijk A74 in Westdorpe, een succesvolle verkoop

Een goede klik en wederzijds vertrouwen

 

Zo omschrijft Petra van Dam haar connectie met haar verkopend makelaar Axel. Haar eerste contact met De WoonClub verliep zo prettig, dat een andere makelaar geen optie was voor Petra. Haar gevoel bedroog haar niet, ook het verdere verkooptraject verliep soepel en makkelijk.

“Doordat ik goed werd geadviseerd ging alles heel makkelijk. Axel was de hele tijd erg benaderbaar. Hij start een Whatsappgesprek met jou als verkoper en je kunt dus al je vragen stellen. Hij antwoordde altijd snel en correct. Toen ik over verkoop nadacht, waren er best wat dingen die voor mij niet duidelijk waren. Je verkoopt nu eenmaal niet elke dag je huis. Dus dan is het fijn als er iemand met ervaring je helpt.”

De verkoop was snel rond, gaat Petra verder. “We hebben een open huis gehad en nog een paar losse bezichtigingen en toen ging het snel. Ik had met Axel besproken voor hoeveel ik wilde verkopen. Hij heeft dat meegenomen in de onderhandelingen en alles afgerond zoals ik wilde. Ik raad De WoonClub bij iedereen aan. Axel bood echt een toegevoegde waarde”, zo sluit een tevreden Petra af.

Petra van Dam