Woonsituaties

carrousel-image

Huis te klein

Hoe creatief je ook met de huidige ruimte omgaat. Je ontkomt maar niet aan het idee dat je huis te klein aanvoelt. Dat horen we wel vaker. Zeker sinds thuiswerken normaliseert. Stop dus met tussenoplossingen en kijk uit naar de lange termijn. De WoonClub zoekt graag met je mee!

carrousel-image

Huis te groot

Dat is ook goed mogelijk. Kinderen die gaan studeren, een scheiding of overlijden in de familie. Wat de reden ook is, binnen De WoonClub helpen we regelmatig mensen wiens huis te groot is geworden. Een goede verkoop, en daarna een appartement of kleinere woning? Dát zou een mooie oplossing zijn!

carrousel-image

Gezinsuitbreiding

Wat een blijdschap! Gezingsuitbreiding is iets bijzonders. Of er nu een kindje op de wereld bij komt, of een nieuw gezin wordt samengesteld. Hier hoort een fijn huis bij met voldoende ruimte. Past het niet meer? Reden om met De WoonClub op zoek te gaan naar jullie droomwoning!

carrousel-image

Dichter bij werk

Dichter bij het werk gaan wonen is zo gek nog niet. Misschien ben je recent van baan veranderd. Je bespaart graag op reiskosten of je wil zo min mogelijk (vrije) uren verspillen? Doe jezelf een plezier en verklein je woon-werkafstand. Daar kan De WoonClub goed bij helpen!

carrousel-image

Te veel onderhoud

Geen woning is hetzelfde. Ook niet qua onderhoud. Een nieuwbouwhuis vraagt natuurlijk om heel andere verzorging dat een jaren ’30 woning. Hou je wél van comfort maar niet van klussen? Dan zou je eens kunnen denken aan een switch. De WoonClub gaat het avontuur graag met jou aan!

carrousel-image

Grotere tuin

Of je nu groene vingers hebt of juist ruimte wil voor een heerlijk terras. De vraag naar grotere tuin komt in veel woondromen voor. Durf net als andere clubleden jouw doel te stellen. Die tuin, die komt er. Daar gaan we samen voor zorgen!

Droomreis

image

1. Start van de reis

Waarover heb je gedroomd? Daar zijn we benieuwd naar! Deel jouw woonwens met ons tijdens een persoonlijke kennismaking. Daarvoor komt een makelaar van De WoonClub gewoon bij jou thuis langs. We luisteren goed naar je wooncriteria en stippelen een reis uit die helemaal bij jullie past.

image

2. Vervolg van de reis

Wat jouw reis ook is, De WoonClub regelt alles. We zorgen ervoor dat jij kunt ontspannen terwijl wij hard aan de slag aan. Natuurlijk blijf je betrokken bij het hele traject. Jouw geluk staat centraal. Onze makelaars bieden compleet advies maar de keuzes, die zijn altijd aan jou!

image

3. Einde van de reis

We gaan voor het hoogst haalbare! Zo simpel is het. En dat bereiken we samen. Jouw (woon)droom in combinatie met onze aanpak. Dat levert geweldige resultaten op. Het is een mix van passie, professionaliteit en kennis van de huizenmarkt in Zeeuws-Vlaanderen. Een echte teamprestatie!

Gerealiseerde woondroom

Axel heeft ons geholpen met de aankoop van onze nieuwe woning en heeft daarnaast ook onze eigen woning verkocht. Gedurende het traject hield hij ons goed op de hoogte. Niets was te veel gevraagd en voor ons was alles dan ook erg duidelijk.

Marieke

De WoonClub: alles in één

Jullie willen verhuizen, dat is zeker. Maar hoe pak je dat aan? ‘Wat is mijn huis waard? En waar vind ik mijn nieuwe droomhuis?’ Duidelijkheid en structuur is iets waar De WoonClub in uitblinkt. Want denk je aan clubs, dan denk je aan organisatie. Daar houden we van. Als je een klik voelt helpen we graag met een compleet woonplan. Alles in één: van verkoop tot koop. Zodat jouw (woon)droom gemakkelijk werkelijkheid wordt.

USP'S

icon

Persoonlijk

icon

Bereikbaar

icon

Pro-actief