Woonsituaties

carrousel-image

Huis te klein

Soms groei je uit je huis. Het huis waar je zo enthousiast je woningcarrière begon, ben je ontgroeid. En dus moet je op zoek naar een ander huis. Een huis dat past bij jouw wensen. Samen met De WoonClub ga je op zoek nar een geschikte woning. We luisteren naar jouw eisen en gaan daarmee aan de slag. En je huidige woning? Die verkoopt De WoonClub voor je.

carrousel-image

Huis te groot

Door veranderingen in je persoonlijke situatie kan je huis te groot worden. Bijvoorbeeld als de kinderen het huis uit gaan, door een scheiding of omdat je toch liever alles gelijkvloers hebt. Of omdat je gewoon toe bent aan verandering. Wat de reden ook is, De WoonClub helpt je met de verkoop van je huis.

carrousel-image

Gezinsuitbreiding

Soms groeit je gezin. Doordat jullie trots ouders van een prachtig baby’tje worden. Of doordat je een nieuwe liefde hebt en jullie een samengesteld gezin vormen. Dit vraagt om een fijn, ruim huis waarin iedereen zich thuisvoelt. Dus ga je samen met De WoonClub op zoek naar je nieuwe droomwoning!

carrousel-image

Dichter bij werk

In Zeeuws-Vlaanderen hebben we gelukkig niet echt te maken met files of lange reistijden naar je werk. Maar toch is het prettig om dicht bij je werk te wonen. Want hoe minder tijd in auto, bus of op de fiets, hoe meer tijd je overhoudt voor je gezin of je hobbies. Zoek je een huis in een bepaalde regio? De WoonClub is actief in heel Zeeuws-Vlaanderen. Dus als jij ons vertelt in welke regio je zoekt en wat je eisen zijn, vinden wij jouw droomhuis!

carrousel-image

Te veel onderhoud

Een woning vraagt onderhoud. En natuurlijk maakt het verschil of je in een net opgeleverde woning woont of een jaren ’30 woning hebt met z’n karakteristieke eigenschappen. Maar elk huis heeft, vroeg of laat, onderhoud nodig. En wat denk je van een tuin? Sommige mensen vinden het heerlijk om middagen achtereen in de tuin bezig te zijn. Maar misschien hou jij daar niet van en vind je een balkon al meer dan genoeg. Maar hóé vind je nu die woning die aan (bijna) al jouw wensen voldoet? Simpel. Je schakelt De WoonClub in. Samen met jouw gaan we het avontuur van een passend huis vinden aan.

carrousel-image

Groene vingers? De WoonClub zoekt een huis met tuin voor je.

Veel mensen dromen van een grote tuin. Met een gezellig terras, mooie bloemperken of een idyllische vijver. Een grote tuin is de woondroom van veel mensen. Ook van jou? Dan gaat De WoonClub voor jou op zoek.

De WoonClub: alles in één

Jullie willen verhuizen, dat is zeker. Maar hoe pak je dat aan? ‘Wat is mijn huis waard? En waar vind ik mijn nieuwe droomhuis?’ Duidelijkheid en structuur is iets waar De WoonClub in uitblinkt. Want denk je aan clubs, dan denk je aan organisatie. Daar houden we van. Als je een klik voelt helpen we graag met een compleet woonplan. Alles in één: van verkoop tot koop. Zodat jouw (woon)droom gemakkelijk werkelijkheid wordt.

USP'S

icon

Persoonlijk

icon

Bereikbaar

icon

Pro-actief